Salsa romesco
10/22/2009
Salsa Romesco 4 port.
100 g mandel, skållad och skalad
250 g rostad paprika
1 msk rödvinsvinäger
2 vitlöksklyftor
1 tsk chiliflakes
1 tsk salt
2 dl olivolja
1 dl rapsolja
Mixa alla ingredienser utom oljorna. Tillsätt sedan oljorna i en tunn stråle medan du fortsätter mixa. Ställ svalt och dra ett par timmar innan servering. Passar till olika sorters kött.
100 g mandel, skållad och skalad
250 g rostad paprika
1 msk rödvinsvinäger
2 vitlöksklyftor
1 tsk chiliflakes
1 tsk salt
2 dl olivolja
1 dl rapsolja
Mixa alla ingredienser utom oljorna. Tillsätt sedan oljorna i en tunn stråle medan du fortsätter mixa. Ställ svalt och dra ett par timmar innan servering. Passar till olika sorters kött.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna en kommentar! Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Kram.